Den 1 maj 2019 skedde det mest efterlängtade ögonblicket av hela Jobchain® -communityn: lanseringen av JOBB token. Den här lanseringen var den första stenen i det stora Jobchain® -projektet. Men vad vet du om Jobchain® JOBB token? Hur många polletter finns det? Vem ligger bakom denna kryptovaluta? Fortsätt läsa så berättar vi om det.

Vad är Jobchain®?

För att sätta oss i en situation som vi började i början. Jobchain® är en banbrytande finansiell plattform i hyra som möjliggör betalning av löner i kryptovalutor. All teknik utvecklad med maximal säkerhet så att du kan hyra eller anställas var som helst i världen och kontanter direkt i din egen kryptoplånbok, och i vilken valuta du vill!

Detta löser problem med talangsökning och tillgång till bankkonton som identifierats runt om i världen, alla hanterade från ett ställe: Jobchain®.

Plattformen utvecklas av en panel bestående av experter och rådgivare från Förenta nationerna (FN), Internationella atomenergiorganet (IAEA), Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) och Förenta nationernas organisation för industriell utveckling (United). Och som en plattform baserad på blockchain-teknik kunde det inte vara mindre än att ha och sin egen kryptovaluta - JOB-token.

Jobchain® JOBB token, hur uppstår det?

Tja, JOBB token framträder som en kryptovaluta för att hantera betalningar och samlingar inom plattformen, samt minimala avgifter för användningen av den. Priser som reduceras och till och med når 0% genom att helt enkelt ha en viss mängd JOB, för vilken det finns upp till 7 nivåer av differentiering.

Dessutom finns det också olika incitament för att använda JOBT-token på Jobchain® -plattformen. Incitament som återbetalning upp till 10% på JOB, avkastning upp till 5% på Jobchain® Pay-köp, och till och med kostnadsfria prenumerationer och kostnadsfria evenemangsbiljetter. Och om det inte räckte, görs arbete med att utveckla en universell basinkomst inom Jobchain® och naturligtvis betalas i JOB, men du måste vara vaksam för att veta hur det fungerar.

För de fler teknikerna är mängden JOB som skapas i 100 miljarder i sitt ursprung, och de kommer inte att skapas längre. Först har 10% släppts medan resterande 90% blockeras och kommer att släppas under de kommande 5 åren. Lugna ner det kommer att finnas för alla!

JOB granskat av Certik

För att avsluta, och om det fanns tvivel om dess tillförlitlighet, har Jobchain® JOBB token granskats av Certik-fil. Certik är världens ledande företag inom smarta kontrakt, vilket ger en poäng på 98 procent. Det är inte alls illa, eller hur?

För närvarande kan Jobchain® JOBB token köpas på olika börser som Digifinex och Probit. Så, om du vill komma före lanseringen av plattformen, få ditt JOB nu och bli en del av den stora Jobchain® -communityn!