Most már több elérhető, mint valaha! Jobchain® JOB token elérhető cryptocurrency ATM-eken, közvetlenül a küszöbön! Azt hitted, hogy nincsenek kriptovaluta ATM-ek? Nos, igen! Csakúgy, mint bármely más valuta, a kriptovalutáknak saját ATM-je van, még fiat pénzzel is vásárolhat és értékesíthet. És a Jobchain® JOB token... már elérhető! Elmondjuk, hogyan...

Mik azok a cryptocurrency ATM-ek?

A kriptovaluta ATM-ek nagyon hasonlítanak az általunk ismert ATM-ekhez. Általában, amikor készpénz kell, megyünk az ilyen típusú ATM-ek, adjuk át a kártyánkat, a kódot, és ennyi, van pénzünk.

Nos, a cryptocurrency ATM-ek gyakorlatilag ugyanaz történik, azzal a kivétellel, hogy nem csak eladni a cryptocurrency készpénz, hanem vásárolni cryptocurrency. Ezért olyan fontos, hogy a Jobchain® képes legyen a JOB-t vásárolni és eladni az ilyen típusú pénztárosoktól. Nem csak azért, mert kézzelfoghatóvá teszi az egész Jobchain® platformot, ezt a fizetést kriptovalutává alakítja át készpénzre, és fordítva. De azt is elérhetővé teszi a világ minden táján.

Csak regisztráljon a pénztáros platformon, szkenneljen be egy QR-kódot, és attól függően, hogy kriptovalutákat vásárol vagy értékesít, készpénzt adhat meg vagy fogadhat. Ilyen egyszerű! És ki könnyíti meg ezt a technológiát? Nos, a cryptocurrency ATM-ek legnagyobb szolgáltatója: Általános bájtok.

Általános Bytes, a vezető szolgáltató cryptocurrency ATM-ek

Több mint 7000 kriptovaluta ATM értékesített, több mint 100 támogatott fiat valuta és az értékesítés több mint 60 országban, azt mondhatjuk, hogy a General Bytes a vezető szolgáltató a piacon. Prágai, cseh és floridai Bradenton székhelyükből az Egyesült Államokban kívánják a bitcoin és blokchain technológia vezető szolgáltatójává válni.

Ya puedes operar con el token JOB de Jobchain® en cajeros automáticos de criptomonedas ATM Crypto de todo el mundo

Részletesebben az ATM-ek Androidon alapulnak, amely Linuxra épül, és ARM architektúrán is alapul. Mindez együttesen lehetővé teszi számukra, hogy könnyen használható, személyre szabott és biztonságos ATM-eket fejlesszenek ki, így már nincs kifogásod arra, hogy az utcán vásárold meg és add el a JOB-t! Mivel a pénztárosok általában bevásárlóközpontokban, szupermarketekben és még az utcán is találhatók, mint az ATM-ek egy életen át.

Ennek köszönhetően a Jobchain® együttműködik a General Bytes céggel, így ma már lehetőség van arra, hogy a JOB tokent kriptovaluta ATM-jeiben kereskedjen világszerte. Ezekben a felhasználók vásárolhatnak és értékesíthetnek JOB-t Bitcoin, Ethereum, több mint 50 kriptovaluták és még több mint 100 fiat valuták.