Nu mer tillgänglig än någonsin! Jobchain® JOBB token finns på kryptovaluta bankomater, precis utanför dörren! Trodde du att det inte fanns några uttagsautomater med kryptovaluta? Ja, ja! Precis som alla andra valutor har kryptovalutor sina egna bankomater, du kan även köpa och sälja med fiat-pengar. Och Jobchain® JOBB token... är nu tillgänglig! Vi berättar hur...

Vad är kryptovaluta bankomater?

Kryptovaluta bankomater är mycket lik de bankomater vi känner till. Vanligtvis när vi behöver pengar, går vi till den här typen av bankomater, skickar vårt kort, vår kod, och det är allt, vi har våra pengar.

Tja, med kryptovaluta bankomater händer nästan samma sak, med undantag för att du inte bara kan sälja dina kryptovalutor för kontanter utan också köpa kryptovalutor. Därför är det så viktigt för Jobchain® att kunna köpa och sälja JOB från denna typ av kassör. Inte bara för att det gör hela Jobchain® -plattformen påtaglig och omvandlar den lönen till kryptovaluta till kontanter och vice versa. Men det gör det också tillgängligt över hela världen.

Registrera dig bara på kassörplattformen, skanna en QR-kod och beroende på om du köper eller säljer kryptovalutor kan du ange kontanter eller ta emot det. Så enkelt! Och vem underlättar all denna teknik? Tja, den största leverantören av kryptovaluta bankomater: Allmänna byte.

General Bytes, den ledande leverantören av kryptovaluta bankomater

Med över 7000 kryptovalutaautomater sålda, över 100 stödda fiat-valutor och försäljning i mer än 60 länder, kan vi hävda att General Bytes är den ledande leverantören av marknaden. Från huvudkontoret i Prag, Tjeckien, och Bradenton, Florida, i USA, har de för avsikt att bli ledande leverantörer av bitcoin och blokchain teknik.

Ya puedes operar con el token JOB de Jobchain® en cajeros automáticos de criptomonedas ATM Crypto de todo el mundo

Mer detaljerat är dess bankomater baserade på Android, som är byggt på Linux och bygger också på ARM-arkitektur. Allt detta tillsammans gör att de kan utveckla lättanvända, personliga och säkra bankomater, så att du inte längre har en ursäkt för att köpa och sälja ditt JOB på gatan! Eftersom deras kassörer vanligtvis ligger i köpcentra, stormarknader och även på gatan, som bankomater för en livstid.

Tack vare denna Jobchain® har samarbetat med General Bytes så att det idag är möjligt att handla JOB token i dess kryptovaluta bankomater runt om i världen. I dem användare kan köpa och sälja JOB med Bitcoin, Ethereum, mer än 50 kryptovalutor och ännu mer än 100 fiat valutor.